Maple Leafs kaappasi Mark Giordanon puolustukseensa, Travis Dermott tekee tilaa siirtymällä Canucksiin

NHL / Uutinen
Tällä kaudella Giordano on nähty tulokasjoukkue Krakenin kapteenina.
Kuva © Getty Images
Konkaripuolustaja Mark Giordano vahvistaa Toronto Maple Leafsin alakertaa.

Toronto Maple Leafs on hankkinut riveihinsä Seattle Krakenin kapteenin Mark Giordanon, jonka ohella joukkueeseen siirtyy tällä kaudella 17 pistettä nakuttanut hyökkääjä Colin Blackwell.

38-vuotias Giordano edusti pitkään Calgary Flamesia ennen kuin täksi kaudeksi NHL:ään liittynyt Krakenin poimi hänet viime kesän laajennusvaraustilaisuudessa. Tällä kaudella Giordano on tehnyt Krakenissa 55 ottelussa tehot 6+17=23.

Yhteensä Giordano on tehnyt uransa 1 004 runkosarjaottelussa 532 tehopistettä. Hän voitti NHL:n parhaan puolustajan palkinnon kaudella 2018–19.

Kraken sai Giordanosta ja Blackwellistä vastineeksi kakkoskierroksen varausvuorot vuosille 2022 ja 2023 sekä kolmannen kierroksen vuoron vuodelle 2023. Kraken pitää myös itsellään puolet Giordanon 6,75 miljoonan dollarin kausipalkasta.

Ovet kävivät Torontossa myös toiseen suuntaan, sillä puolustaja Travis Dermott siirtyy Vancouver Canucksiin vaihdossa ensi kesän kolmannen kierroksen varausvuoroon. 25-vuotias Dermott on tällä kaudella tehnyt 43 ottelussa viisi tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle