Maple Leafs julkisti tukun uusia sopimuksia − Kalle Kossila siirtyy vaahteranlehtipaitaan

NHL / Uutinen
Kalle Kossila jatkaa uraansa Pohjois-Amerikan mantereen toisella laidalla.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafs julkisti vapaiden agenttien kanssa tekemiään sopimuksia. Kanadalaisseuran haaviin tarttui myös Kalle Kossila.

Toronto Maple Leafs tiedotti keskiviikkona solmineensa sopimuksen kuuden vapaan agentin kanssa. Torontolaisorganisaatiota edustaa jatkossa myös Kalle Kossila

Kossilan, 26, sopimus on kaksivuotinen ja kaksisuuntainen. Kossila tienaa sopimuksellaan  tämänhetkisen tiedon valossa 700 000 dollaria kautta kohden.

Kossilan lisäksi Maple Leafsin palkkalistoille siirtyvät hyökkääjät Pontus ÅbergKenny Agostino, Tyler Gaudet, Nick Shore, Garrett Wilson ja puolustaja Kevin Gravel.

Tähänastisella NHL-urallaan vain Anaheim Ducksia edustanut Kossila on pelannut 19 ottelua, joissa hän on merkkauttanut tehot 2+1.

AHL-joukkue San Diego Gullsin paidassa runkosarjaotteluita on kertynyt 170, joissa hän on iskenyt tehot 51+90. 33 AHL:n pudotuspeliottelussa tehopisteitä on kertynyt 7+8.

25-vuotias Åberg sen sijaan on edustanut urallaan Ducksin lisäksi Nashville Predatorsia, Edmonton Oilersia sekä viimeisimpänä Minnesota Wildia. Viime kaudella tehot 12+13 merkkauttaneen ruotsalaisen sopimus on yksivuotinen ja kaksisuuntainen. 

Niin ikään yksivuotisen, kaksisuuntaisen sopimuksen tehnyt Agostino, 27, on pelannut urallaan 85 NHL-ottelua tehoin 8+22.

Gaudet'lla, 26, puolestaan on vyöllään 20 NHL-ottelua Arizona Coyotesin paidassa tehoin. Viime kauden KHL:ssä kiekkoillut Shore, 26, sen sijaan on pelannut urallaan 236 NHL-ottelua niin Calgary Flamesin, Ottawa Senatorsin kuin Los Angeles Kingsinkin riveissä. 

Wilson, 28, pelasi viime kaudella 50 ottelua Pittsburgh Penguinsissa ja merkkautti tehot 2+6. Gravel, 27, edusti viime kaudella Oilersia 36 NHL-ottelussa. 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle