Maksim Matushkin palaa Tapparaan − kirvesrinnoille myös kolme muuta sopimusta

LIIGA / Uutinen
Matushkin pelasi Tapparassa kaudella 2020−21.
Kuva © Jarno Hietanen
Ruotsalaispuolustaja Maksim Matushkin palaa Tapparaan pelattuaan viime kaudella Venäjällä ja Tšekissä. Hän on tehnyt vuoden sopimuksen.

Maksim Matushkin edusti Tapparaa edellisen kerran keväällä 2021, jolloin hän siirtyi Tampereelle tammikuussa. Hän on pelannut Liigassa myös yhden täyden ja yhden vajaan kauden Ässissä. Täydellä kaudellaan 2017−18 hän oli yksi neljästä puolustajasta, joka ylsi 39 tehopisteeseen puolustajien pistepörssin kärjessä. Muut olivat Mathew Maione, Teemu Suhonen ja Jake Newton, joista eniten maaleja teki Maione.

Viime kauden Matushkin aloitti KHL:ssä Admiral Vladivostokissa, josta tie vei marraskuussa Tšekkiin Sparta Prahan riveihin. Matushkin on pelannut KHL:ssä myös Metallurg Magnitogorskissa ja Severstal Tšerepovetsissa. Hänen edustamiaan pääsarjaseuroja ovat jo mainittujen lisäksi Karlskrona HK SHL:ssä ja HC Banská Bystrica Slovakiassa. 

RoKin viime kauden maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy Tapparaan syyskuun loppuun ulottuvalla sopimuksella. Hän oli johdattamassa joukkuetta sen historian ensimmäiseen Mestis-mitaliin, pronssiin.

Tapparan U20-joukkueeseen liittyvät KalPan viime kauden U20-joukkueen kapteeni Atte Lehikoinen sekä poikien MM-kisoissa keväällä Saksaa edustanut Niklas Hübner

» Lähetä palautetta toimitukselle