Maalivahti Artjom Zagidulin on tulossa KHL:stä Suomeen − lähde: Lukko saa täydennystä tolppien väliin

LIIGA, KHL / Uutinen
Kenen maalille venäläinen tuleek kiekkoja koppailemaan?
Asia käy ilmi Metallurg Magnitogorskin Instagram-tilillä. Zagidulinin sopimus purettiin ja hän tarvitsi uuden pelipaikan.

Artjom Zagidulin, 26, on tulossa Suomeen pelaamaan, kertoo KHL-seura Metallurg Magnitogorsk Instagram-tilillään samassa yhteydessä, kun se totesi maalivahdin sopimuksen tulleen puretuksi.

− Juttelimme Artjomin kanssa ja hänellä on mahdollisuus pelata Suomessa, ymmärrämme hänen halunsa saada peliaikaa, totesi Metallurgin varapresidentti Sergei Laskov.

Venäläinen Championat kertoi, että Zagidulinin seura Suomessa olisi hallitseva Liiga-mestari Rauman Lukko.

Zagidullin on tällä kaudella esiintynyt Magnitogorskin maalilla vain kolmessa ottelussa Jussi Olkinuoran ja Vasili Košetškinin viedessä suurimman vastuun torjuntatöistä. Maalivahdin torjuntaprosentti näyttää näiden otteluiden osalta lukemaa 83,7% ja päästettyjen maalien keskiarvo ottelua kohden on 3,79.

Yhteensä Zagidulin on pelannut urallaan 44 KHL-ottelua torjuntaprosentilla 91,7. Hänellä on myös yksi NHL-mittelö Calgary Flamesin paidasta viime kaudelta.

Muokattu: 18.11.2021, kello 11.49: Lisätty Championatin uutisointi Zagidulinin siirrosta Lukkoon. Myös otsikkoa päivitetty.

» Lähetä palautetta toimitukselle