Maalivahdeille uusia osoitteita: Miljoonien dollarien Darling farmiin, Pickardin nappasi Coyotes

NHL / Uutinen
Scott Darlingin Hurricanes-pesti on ollut täynnä hankaluuksia.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanesin siirtolistalle heivaama Scott Darling kiekkoilee jatkossa AHL:ssä, kun taas Calvin Pickard siirtyy Philadelphiasta Arizonaan.

Carolina Hurricanes ilmoitti perjantaina Twitter-tilillään, että joukkueen siirtolistalle heivaama maalivahti Scott Darling ei kelvannut muille seuroille, joten hän jatkaa uraansa AHL-joukkue Charlotte Checkersissä. Samaan aikaan siirtolistalle asetettu hyökkääjä Valentin Zykov sen sijaan siirtyy Edmonton Oilersiin.

Darlingin virkaveli Calvin Pickard puolestaan siirtyi Philadelphia Flyersista siirtolistan kautta Arizona Coyotesiin.

Vielä Chicago Blackhawksissa vakuuttavia otteita esittänyt Darling kiekkoilee toista kauttaan Hurricanes-organisaatiossa, jossa peliesitykset eivät ole kuitenkaan yltäneet odotetulle tasolle. Ykköstorjujaksi hankitun Darlingin vastuu onkin viime aikoina merkittävästi huvennut.

Keväällä 2017 Hurricanesin kanssa nelivuotisen ja 16 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen solminut Darling nautti NHL:n puolella pelatessaan 4,15 miljoonan dollarin kausikohtaisista ansioista. AHL:ssä kausikohtaiset tienestit ovat puolestaan 3,13 miljoonaa dollaria.

Pickard puolestaan suuntaa Arizonan aavikolle, kun Antti Raannan ja Darcy Kuemperin loukkaantumisten myötä maalivahtipulasta kärsivä Coyotes värväsi hänet joukkoihinsa.

− Hänellä [Pickardilla] on ollut vaikeuksia tasaisuuden kanssa, mutta hän on myös osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla. Tarpeemme on lyhytaikainen, mutta täällä hän saa mahdollisuuden yrittää. Etenemme päivä kerrallaan, Coyotes-GM John Chayka perustelee siirtoa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle