Maajoukkuerinkiin noussut Peter Tiivola teki jatkosopimuksen Ässien kanssa

LIIGA / Uutinen
Peter Tiivola on ollut Ässien tärkeimpiä pelaajia tämän kauden otteluissa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Peter Tiivola teki vuoden jatkosopimuksen Ässien kanssa. Sopimus sisältää option siirtyä ulkomaille kuluvan kauden jälkeen.

Porin Ässät ja tehohyökkääjä Peter Tiivola ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka sisältää pelaajalle mahdollisuuden siirtyä ulkomaille pelaamaan kuluvan kauden jälkeen.

Kolmatta kauttaan Porissa pelaava Tiivola on lyönyt itsensä läpi Liigan tähtikatraaseen tämän kauden aikana. Kauden aikana hän on pelannut 21 ottelua iskien niissä tehot 3+18. Keskushyökkääjän otteet ovat poikineet myös kaksi kutsua maajoukkueen harjoitusturnauksiin.

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula on mielissään Tiivolan jatkosopimuksen varmistumisesta.

−Peter on kova tekemään työtä joukkueen eteen jokaisessa vaihdossa ja hän on tehnyt ketjukavereistaan parempia. Mielestäni hän on tällä kaudella kasvanut myös johtajana sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

− Normaalioloissa Peter pelaisi pommin varmasti ensi kaudella ulkomailla. Nyt jääkiekkomarkkinat ovat hakemassa suuntaa, joten halusimme tällä sopimuksella varmistaa, että jos hän jatkaa pelaamistaan Suomessa, seura on Ässät. Peterin ympärille alkaa muodostua meidän ykkösnyrkkiä ja uskon, että hänen laidoilleen on halukkuutta

Pelaaja itse näkee Porin oivana paikkana jatkaa uraansa.

−Olen kehittynyt jokaisena vuotenani Porissa, ja täällä loistavat puitteet sekä hyvä valmennus, eli kaikki edellytykset kehittyä pelaajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle