Maajoukkueestakin tuttu Jenna Silvonen tekee paluun Espooseen ja Naisten Liigaan

Naisten Liiga / Uutinen
Keväällä 2019 MM-hopeaa juhlinut Jenna Silvonen palaa takaisin Suomeen.
Kiekko-Espoon maalivahtiosasto vahvistuu Yhdysvalloista palaavalla Jenna Silvosella. Bluesin paidassa Suomen mestaruuden voittanut Silvonen on innoissaan paluusta.

Kiekko-Espoo tiedotti tiistaiaamuna maajoukkuemaalivahti Jenna Silvosen palaavaan Espooseen kolmen Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen.

23-vuotias Silvonen pelasi kolme edellistä kautta (2019−2022) Yhdysvalloissa Mercyhurst Universityssä. Viime kauden torjuntaprosentti kuudessatoista ottelussa oli 91,8. 

Ennen yliopistosarjaan siirtymistä hän pelasi Naisten Liigassa Bluesin (nyk. Kiekko-Espoo) riveissä. Kauden 2018−19 jälkeen Silvonen oli mukana myös MM-kotikisoissa ja sai sieltä mukaansa hopeamitalin. 

Sama kausi päättyi myös seurajoukkueen osalta loistavasti, sillä Blues voitti Suomen mestaruuden ja Silvonen valittiin niin sarjan parhaaksi maalivahdiksi kuin tähdistökentälliseenkin.

Tiedotteessa Silvonen kommentoi olevan innoissaan paluusta Espooseen ja uskoo pystyvänsä kehittymään tulevalla kaudella.

– Espoossa on vahva voittamisen kulttuuri sekä erinomaiset olosuhteet jokaiselle pelaajalle kehittyä kauden aikana. Odotankin, että tulevalla kaudella pystyn ottamaan steppejä eteenpäin ja toivottavasti auttamaan omalta osaltani joukkuetta menestymään tulevalla kaudella. 

Kiekko-Espoolla on nyt 14 pelaajasopimusta kaudelle 2022−23.  

» Lähetä palautetta toimitukselle