Maailmanmestari Eetu Luostarinen vahvistaa KalPaa alkavalla kaudella − "Oli tietysti selvää, että meitä kiinnostaa aina huippupelaajat"

LIIGA / Uutinen
Luostarinen viilettää jälleen KalPan peliasussa.
Kuva © Saimi Airaksinen
Lainasopimus huippusentterin kanssa kattaa marraskuun loppuun asti. Luostarinen kuuluu Florida Panthersin organisaatioon.

KalPa tiedotti tiistaina tehneensä marraskuuhun asti ulottuvan lainasopimuksen Eetu Luostarisen, 21, kanssa. Viime kauden hyökkääjä pelasi AHL:ssä, mutta vyöllä on myös muutama NHL-ottelu Carolina Hurricanesista.

− Oli tietysti selvää, että meitä kiinnostaa aina huippupelaajat. Nyt oli mahdollisuus saada yksi todellinen huipputekijä meille ja siihen mahdollisuuteen me tartuttiin. Asiat eteni jouhevasti maaliin ja Eetu on valtava lisä meidän hyökkäyspeliin, kokonaisvaltaista pelaamista unohtamatta. Hän on maailmanmestari ja aivan NHL-kokoonpanoon murtautumisen kynnyksellä, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

Uuden NHL-kauden on määrä käynnistyä jouluussa 2020. Isokokoinen sentteri on pelannut Liigassa 141 ottelua tehden 63 tehopistettä. Hän oli mukana vuoden 2019 maailmanmestari.

» Lähetä palautetta toimitukselle