MM-kisoissakin viilettänyt Haga Lukon sentteriosastolle - "Meillä on vahva usko, että hän on voittava pelaaja meille"

LIIGA / Uutinen
Hagalla on vyöllään yli 70 maaottelua Norjan paidassa.
Kuva © Samuli Huikuri
Lukko vahvistaa hyökkäystään norjalaisella Michael Hagalla.

Lukko on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen norjalaishyökkääjä Michael Hagan kanssa. 29-vuotias hyökkääjä siirtyy Raumalle SHL-joukkue Djurgårdenista, jossa kiekkoili kaksi edelliskautta.

Haga pelasi viime kaudella SHL:ssä 39 ottelua ja kokosi niissä tehot 4+2=6. Kahdella aiemmalla SHL-kaudellaan 29-vuotias keskushyökkääjä pelasi 26 ja 32 pisteen kaudet Djurgårdenin ja Moran miehistöissä. Kaikkiaan Hagalla on 231 ottelun kokemus SHL:stä.

Hyökkääjä on myös Norjan maajoukkueen vakiokasvoja ja pelannut urallaan neljät MM-kilpailut. Tämän kevään Latvian kisoissa Haga merkkautti seitsemässä ottelussa kolme syöttöpistettä.

− Mielenkiintoinen pelaaja kyseessä. On hienoa nähdä hänet nyt Suomessa ja Lukon paidassa. Odotuksia häntä kohtaan on paljon: Haga on näyttävä pelaaja, hyvä luistelija ja taitava käsistään. Hän omaa hyvän pelisilmän ja pystyy pyörittämään tehokkaasti ylivoimaa. Meillä on vahva usko, että hän on voittava pelaaja meille, kertoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Raumalaisryhmä teki myös aiemmin sopimuksen HPK:ta viime kauden edustaneen Harri Kainulaisen kanssa. 25-vuotias hyökkääjä siirtyy Lukkoon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lukon valmennusryhmä pysyy myös viime kauden kaltaisena. Päävalmentajan roolissa aloittavan Marko Virtasen ryhmään kuuluvat Erik Hämäläinen, Mikael Vuorio sekä Jarkko Kauvosaari.

» Lähetä palautetta toimitukselle