Lupauksia herättänyt kausi poiki Eeli Tolvaselle miljoonasopimuksen Predatorsin kanssa

NHL / Uutinen
Eeli Tolvanen jatkaa NHL-uraansa hänet varanneen seuran riveissä.
Kuva © Getty Images
Eeli Tolvanen laittoi nimensä Nashville Predatorsin tarjoamaan kolmivuotiseen jatkosopimukseen, joka on yhteisarvoltaan yli neljä miljoonaa dollaria.

Nashville Predatorsin organisaatiossa kiekkoileva Eeli Tolvanen on solminut seuransa kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Predators julkisti sopimuksen maanantaina. Sopimus on yhteisarvoltaan 4 350 000 dollaria, ja sen vuosittainen vaikutus palkkakattoon on 1 450 000 dollaria. Tolvanen on Predatorsin oma ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2017.

Aiemmin Helsingin Jokereissa, miesten maajoukkueessa ja ikäkausimaajoukkueissakin säväyttänyt 22-vuotias hyökkääjä keräsi viime kaudella itselleen nimeä myös taalajäillä iskemällä 40 runkosarjaotteluun kelpo tehot 11+11. Vihtiläisen maaleista kuusi syntyi ylivoimalla, ja hän olikin joukkueensa tehokkain viimeistelijä ylivoimalla.

Tolvasen sopimuksen myötä kaikki Predatorsin suomalaiset ovat saaneet sopimusneuvottelunsa päätökseen. Aiemmin kesällä jatkosopimukseen seuran kanssa pääsivät Juuse Saros ja Mikael Granlund.

» Lähetä palautetta toimitukselle