Luovuttaja-Sportin kokoonpanosta puuttuu monta avainpelaajaa – Ville Niemisen poika pääsee suoraan ykkösketjuun

LIIGA, SHL / Uutinen
Sport on kanveesissa.

Liigan pudotuspelipaikkakilvassa vaihteen vapaalle heittäneen Vaasan Sportin tämäniltaisesta pelaavasta kokoonpanosta puuttuu neljä tiettävästi pelikuntoista avainpelaajaa. Heitä ovat Jens Lööke, Simon Hjalmarsson, Turo Asplund ja Valtteri Hietanen. Ei ole toistaiseksi virallista tietoa, että Sport olisi kaupannut heidät toisaalle. Sport kohtaa illalla Ilveksen Tampereella.

Sport tiedotti toissa päivänä, että se alkaa luopua pelaajistaan, koska seurajohto lopetti uskomasta joukkueen pääsevän tällä kaudella pudotuspeleihin. Tuolloin joukkueella oli pudotuspeleihin matkaa yhdeksän sarjapistettä ja otteluja oli pelaamatta kaksi vähemmän kuin kymmenennellä sijalla olevalla HPK:lla. Sarjapisteitä oli saatavilla vielä yhteensä 36.

Sittemmin joukkueesta on kaupattu ykkösmaalivahti Niko Hovinen sekä puolustajat Emil JohanssonShaun Heshka ja Valtteri Viljanen.

Sportin ilmoittaman pelaavan kokoonpanon näet täältä.

Sportin ykkösketjuun pääsee laitahyökkääjä Viljami Nieminen, joka siirtyi seuraan eilen Tapparasta. Hän on jääkiekkoikoni Ville Niemisen poika.

» Lähetä palautetta toimitukselle