Lundell sivussa HIFK:lta − Airolalle runkosarjadebyytti Ilveksessä, Ikonen palaa kokoonpanoon

LIIGA / Uutinen
Santeri Airola palaa Ilves-puolustukseen.
Ilveksen kokoonpanosta puuttuu ykkösketjussa pelannut Ville Meskanen. Jukurien Brandon Yipiä odottaa todennäköinen pelikielto, eikä hän ole illalla joukkueensa mukana.

Lauantaina Liigassa pelataan kolme ottelua, kun HIFK kohtaa KalPan, Ilves isännöi HPK:ta ja Pelicans mittelee paremmuudesta Jukurien kanssa. Joukkueiden kokoonpanoissa on muutamia merkittäviä muutoksia.

HIFK kokee ison poissaolon, kun ykkössentteri Anton Lundell on sivussa kokoonpanosta. Hän ehti jo palata liigajäille alle 20-vuotiaiden MM-kisojen jälkeen, mutta on nyt uudemman kerran sivussa.

Ilveksen ryhmästä illan otteluun lähdettäessä putoaa ykkösketjussa alkukauden viilettänyt Ville Meskanen. Tupsukorvien ykkösvitjassa kapteeni Eemeli Suomen kanssa viilettävät Matias Myttynen ja Joona Ikonen, joka palaa loukkaantumisen jälkeen askiin.

Ilves saa takalinjoilleen Santeri Airolan, joka pelaa ensimmäisen ottelunsa sitten harjoituskauden. Nuori puolustaja luutii samassa parissa Tuomas Salmelan kanssa. Lisäksi alle 20-vuotiaiden MM-pronssiryhmään kuulunut Roby Järventie ja Santeri Hatakka palaavat tupsukorvien miehistöön kakkosketjussa.

Muokattu: 16.1.2021, kello 12.32: Santeri Hatakan paluu lisätty juttuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle