Lukon toimitusjohtaja vaihtuu − Timo Rajalan pitkä aikakausi Raumalla päättyy keväällä

LIIGA / Uutinen
Kauden jälkeen on Timo Rajalan vuoro olla kukitettavana.
Timo Rajalan pitkä kausi Lukon johtotehtävissä päättyy kuluvaan kauteen. Uutta toimitusjohtajaa haetaan julkisella haulla.

Rauman Lukko Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Timo Rajala jatkaa nykyisessä tehtävässään kuluvan kauden loppuun, minkä jälkeen Lukon toimitusjohtajaksi valitaan uusi henkilö. Uutta toimitusjohtajaa aletaan etsiä heti julkisella haulla.

Väistyvä toimitusjohtaja Rajala näkee, että osakeyhtiö on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja korostaa pitkäkestoisen työn aikana nähtyä Lukon kasvua vakavaraiseksi Liiga-seuraksi.

− On ollut erittäin hienoa työskennellä 14 kauden ajan ammattiurheilun johdossa ja nähdä, miten toiminta on kehittynyt koko jääkiekkoliiketoiminnassa. Nyt on sopiva aika alkaa tekemään jotain muuta, kun Lukko on mielestäni siinä kunnossa ja vaiheessa, että tehtävä on mukava siirtää seuraajalle, kertoo Rajala Lukon julkaisemassa tiedotteessa.

− Miltei 14 vuoden aikana olemme pystyneet kolminkertaistamaan Lukon liiketoiminnan ja nostamaan Lukon yhdeksi isoista seuroista liikevaihdolla mitattuna.

Rauman Lukko Oy:n puheenjohtaja Ari Salmi arvostaa Rajalan työpanosta Lukon menestyksessä.

− Timo on tällä hetkellä virkaiältään kokenein toimitusjohtaja Liigassa ja on hoitanut pestiään hyvin ja ammattitaitoisesti monella eri mittarilla. Ymmärrämme kuitenkin, että nyt on aika kääntää työelämässä uusi lehti. Ajan hetki ratkaisulle on myös Lukon kannalta sopiva ja se antaa riittävästi aikaa uuden toimitusjohtajan rekrytointiin sekä perehdytykseen, sanoo Salmi.

Tulevalta toimitusjohtajalta Salmi penää uusia ajatuksia, jotta Lukko pysyisi mukana kehityksen vauhdissa.

− Ammattijääkiekkoilu Suomessa ja kansainvälisestikin kaipaa liiketoiminnallisesti lisää ideoita säilyttääkseen asemansa Suomen seuratuimpana urheiluna. Tuorein ajatuksin varustettu uusi toimitusjohtaja tuo näkemyksiä ja toimintatapoja, joita Lukko tulee tarvitsemaan pysyäkseen kehityksen kärjessä, arvioi Salmi.

» Lähetä palautetta toimitukselle