Lukolta tehopakki sivussa, JYPin penkittämä Newton edelleen poissa − Ilveksellä ja SaiPalla pieniä muutoksia

LIIGA / Uutinen
Reunanen ei ole joukkueensa takalinjoilla Jyväskylässä.
Kuva © Jarno Hietanen
Kaikki neljä joukkuetta muovaavat kokoonpanojaan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisiin otteluihin. Merkittävimpänä sivuunjääntinä voitaneen pitää Lukon Tarmo Reunasta, joka nakutti eilen tehot 1+1.

Liigan ensimmäisen kierroksen toiset ottelut tuovat pieniä muutoksia jokaisen joukkueen miehistöön. Ilveksellä ja Lukolla on mahdollisuus katkaista sarjansa ja edetä puolivälieriin.

Erik Autio nousee SaiPan pakkipareista kolmanteen, Jere Sneck jää pois. Eilen 13. hyökkääjänä esiintynyt Oskari Lehtinen putoaa kokoonpanosta ja hänen tilalleen tulee Ville Vainikainen.

Ilves saa kokoonpanoonsa Olli Vainion, mutta toinen puolustaja jää sivuun, kun kokenut Juha Leimu ei ole kokoonpanossa. Hyökkääjäosastolla Juho Liuksiala luovuttaa paikkansa Toni Henttoselle.

Lukolta puuttuu eilen maalinteossa onnistunut puolustaja Tarmo Reunanen. Hänen tilalleen kokoonpanoon nousee Vili Laitinen. Manuel Ganahl tekee nelosketjussa tilaa Antti Saarelalle.

Myös pohjoisamerikkalaiset Brandon DeFazio ja Justin Danforth pelaavat eri ketjuissa. Linus Nyman vaihtaa paikkoja DeFazion kanssa.

JYP laittaa ketjunsa uusiksi, kun muun muassa Julius Nättinen ja David Tomasek nousevat kokoonpanoon. Anton Stråka jää sivuun. Myös eilisessä ottelussa penkkikomennuksen saanut Jake Newton on ulkona. Robert Rooba on 13. hyökkääjä JYPin pelatessa kuudella pakilla.

Kaikki neljä joukkuetta jatkavat samoilla maalivahdeilla kuin eilen.

» Lähetä palautetta toimitukselle