Lukko vahvistuu tuoreilla Ruotsin mestareilla - Westerholmin veljekset siirtyvät Raumalle

LIIGA / Uutinen
Pekka Virran miehistö vahvistuu Ruotsin mestareilla.
Kuva © Teemu Grönroos
Lukko vahvistaa hyökkäystään ruotsalaisilla Ponthus ja Pathrik Westerholmilla.

Ruotsalaisveljekset Ponthus ja Pathrik Westerholm siirtyvät Lukkoon vuoden mittaisilla sopimuksilla. 27-vuotiaat hyökkääjät ovat kiekkoilleet kaksi edelliskautta SHL:ssä Frölundan joukkueessa.

Kaksikosta Ponthus on laitahyökkääjä ja Pathrik keskushyökkääjä. Ponthus tehtaili päättyneellä kaudella 52 ottelussa tehot 8+12 ja Pathrik 51 kamppailussa pisteet 7+20. Frölunda juhli kauden päätteeksi Ruotsin mestaruutta ja voitti myös CHL:n mestaruuden.

− Odotamme heidän ottavan kärkipelaajien roolin. Mikä parasta, niin tiedämme todella tarkkaan millaisia persoonia he ovat. He elävät jääkiekkoa ja ovat huippu-urheilijoita. Lisäksi vielä huipputyyppejä ja tiedämme, että he tulevat sopeutumaan todella nopeasti joukkueeseen. Siinä mielessä voimme olla luottavaisin mielin, kommentoi Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt.

− Tarvitsemme ensi kauden joukkueeseemme tietynlaista voittamisen kulttuuria. Sitä, että he ovat nähneet mitä se vaatii että voidaan voittaa jotain. Se on erittäin tärkeä asia. Tiukan paikan tullen nämä pelaajat ovat nuorelle joukkueelle erittäin tärkeitä esimerkinnäyttäjiä.

» Lähetä palautetta toimitukselle