Lukko vahvistuu ruotsalaislaituri Gustav Posslerilla − "Paljon parempi pelaaja mitä tehopisteet esimerkiksi tältä kaudelta antavat ymmärtää"

LIIGA / Uutinen
Lukko vahvistuu ruotsalaishyökkääjällä.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Viimeiset neljä kautta moninkertaisessa Ruotsin mestarijoukkueessa Djurgårdenissa pelannut Gustav Possler saapuu Raumalle loppukaudeksi.

Gustav Possler, 25, vahvistaa Lukkoa loppukauden mittaisella sopimuksella. Laitahyökkääjänä pelaava ruotsalainen saapuu Raumalle Djurgårdenin joukkueesta.Tällä kaudella hän on tehnyt 26 ottelussa neljä syöttöpistettä.

− Olemme analysoineet tilannetta ja määrällisesti meillä ei ole rikkomavaraa käytännössä ollenkaan. Haluamme varmistaa selustaamme sillä toivomuksella, että pelaamme keväällä mahdollisimman monta ottelua. Jos yksi tai kaksi hyökkääjää loukkaantuu niin emme voi olla heti pulassa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

250 SHL-ottelun pelimies hankittin Sahlstedit mukaan syvyyspelaajaksi siltä varalta, että kevään mittaan tulee loukkaantumisia. Urheilujohtajan mukaan Lukko ei kestä yhden tai kahden hyökkääjän loukkaantumisia.

− Meillä oli mahdollisuus Gustav Possler hankkia ja tiedetään kyllä mitä hänestä saamme. Todella monipuolinen ja käyttökelpoinen pelaaja. Näkemyksemme mukaan pystyy pelaamaan roolia kuin roolia ja ennenkaikkea Possler on nopea sekä hyvä liikkumaan. Possler on paljon parempi pelaaja mitä tehopisteet esimerkiksi tältä kaudelta antavat ymmärtää.

» Lähetä palautetta toimitukselle