Lukko vahvisti rivejään tšekkiläisellä puolustajalla − "Hänestä odotetaan meille hyvää kiekollista puolustajaa"

LIIGA / Uutinen
Lukko hankki riveihinsä lisää kiekollista osaamista.
Kuva © Tiia Mahkonen
Lukko pestasi puolustukseensa Ondřej Slováčekin Tšekin pääsarjatasolta.

Lukko ja 27-vuotias puolustaja Ondřej Slováček ovat tehneet kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen, johon sisältyy seuran optio tulevasta kaudesta.

Tšekkiläinen Slováček on pelannut viime kaudella ja alkukauden kotimaansa pääsarjatasolla Motor České Budějovicen joukkueessa, jossa hänelle on kirjattu 57 ottelua ja niissä tehot 6+22. Tätä ennen Slováček pelasi Tšekin alasarjoissa.

Lukon tiedotteessa kerrotaan, että Slováček on aiemmin urallaan pelannut hyökkääjänä ja pelannut puolustajana vasta viime viime vuosina.

− Slováček on offensiivinen pakki, jolla on hyvät hyökkäysvaistot. Hän pystyy pelaamaan ylivoimaa ja hänestä odotetaan meille hyvää kiekollista puolustajaa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi raumalaisten uutta hankintaa.

Puolustajan entinen seura tiedotti aiemmin, että siirron taustalla on osaltaan muutokset joukkueen puolustuksessa ja lisääntynyt kilpailu peliajasta.

− Siirto oli hänen toiveensa. Hänellä ei ole mitään meitä vastaan, eikä meillä mitään häntä vastaan. Hän kysyi, päästäisimmekö hänet pelaamaan ulkomaille, Motorin urheilujohtaja ja valmentaja Jaroslav Modrý kommentoi siirtoa.

Slováček saapuu Raumalle ensi viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle