Lukko saa valmennustiimiinsä entisen liigapelaajan

LIIGA / Uutinen
Kauvosaari on edustanut urallaan myös Lukkoa.
Kuva © Anna Ahola - anna.ahola@jatkoaika.com
Jesse Wellingin siirryttyä Mestis-seura K-Vantaan peräsimeen, nousee raumalaisten valmennustiimiin entinen liigakeskushyökkääjä Jarkko Kauvosaari.

Jarkko Kauvosaari nousee Lukon valmennustiimiin seuran B-nuorten päävalmentajan paikalta. Jesse Welling lähtee K-Vantaan ruoriin, joten raumalaisten oli täytettävä hänen jättämänsä tontti.

− Mietimme kuka on se puuttuva palanen. Aika nopeasti katseet kääntyivät oman organisaation sisällä Jarkko Kauvosaareen, joka on ollut seurassa niin pelaajana kuin B-juniorien päävalmentajana. Hänen otteistaan on koko ajan huokunut ammattimainen tekeminen. Kauvosaari halusi heti myös kouluttaa itsensä ammattivalmentajaksi, kertoo seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt tiedotteessa.

Kauvosaaren sopimus Lukon kanssa on kolmivuotinen, ja liigajoukkueen kanssa sopimus on muotoa 1+1+1 vuotta.Mies itse kertoo tiedotteessa seuraavaa:

− Minulle tarjottiin tätä mahdollisuutta ja erittäin intoa täynnä otin homman vastaan. Vahvuudekseni näen halun oppia sekä halun kehittyä valmentajana ja kovan työn kautta uskon sen olevan mahdollista. Näen valmennustiimin ja organisaation urheilupuolen sillä tavalla, että pystyn heiltä myös sitä oppia saamaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle