Lukko nappasi Sportin kanadalaiskonkarin − Shaun Heshka loppukaudeksi Raumalle

LIIGA / Uutinen
Lukko on Heshkalle hänen liigauransa neljäs seura.
Lukko vahvistaa puolustustaan kevään peleihin kaksinkertaisella suomenmestarilla Shaun Heshkalla.

Shaun Heshka siirtyy Sportista loppukauden mittaisella sopimuksella Lukon riveihin. 37-vuotias puolustaja on kuluvalla kaudella pelannut Liigassa 48 ottelua ja tehnyt niissä tehot 3+16.

− Joukkueemme keski-ikä on aika nuori, joten tällainen kaveri tällaisella kokemuksella tuo oman rauhoittavan vaikutuksensa ja esimerkkinsä kevään playoffs-peleihin. Nyt saamme puolustuksemme riittävän leveäksi ja voimme lähteä luottavaisin mielin kevääseen, toteaa Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Kanadalaispuolustaja pelasi Sportissa myös viime kaudella, jolloin oli joukkueen tehokkain puolustaja ja sisäisen pistepörssin kakkonen tehoilla 5+26.

Heshka on pelannut Liigassa aiemmin Sportin lisäksi myös Kärpissä sekä Ässissä. Kaksi Suomen mestaruuttakin urallaan voittaneella puolustajalla on liigapelejä vyöllään kaikkiaan 478 kappaletta. Heshkalla on kokemusta myös SHL:stä, KHL:stä, AHL:stä sekä kahdeksan ottelua myös NHL:ssä.

− Tietysti olen innoissani! Kun sain puhelun, että Lukko olisi minusta kiinnostunut, olihan se aika shokki – he kuitenkin johtavat Liigaa. Tämä antaa minulle uuden mahdollisuuden voittaa mestaruuden. Ensi vuonna kuitenkin täytän jo 38, joten kyllä tässä uran lopettaminen alkaa pian olla käsillä, vaikka mitään päätöksiä en sen suhteen olekaan tehnyt, Heshka kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle