Lukko nappasi Anrei Hakulisen ensi kauden joukkueeseensa − "Olen seurannut Lukon toimintaa ja organisaationa sekä joukkueena ovat menossa oikeaan suuntaan"

LIIGA / Uutinen
Anrei Hakulinen kiekkoili pitkään KooKoossa.
Kuva © Jarno Hietanen
Anrei Hakulinen siirtyy pitkän KooKoo-jakson jälkeen Lukkoon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Anrei Hakulinen edusti KooKoota neljä ja puoli kautta ennen siirtymistään Lukkoon. Hyökkääjä pelaa Raumalla ainakin ensi kauden, mutta hänellä on sopimuksensa toisena vuotena optio siirtymisestä ulkomaille.

− Olen seurannut Lukon toimintaa ja organisaationa sekä joukkueena ovat menossa oikeaan suuntaan. Tärkein syy miksi tulin tänne on, että nyt kun organisaatio on kehittynyt, niin Lukolla on jokavuosi mahdollisuus menestyä ja mennä keväällä pitkälle taistellen kirkkaimmasta mitalista, Hakulinen sanailee seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Hakulinen teki 52 runkosarjaottelussa 41 pistettä ennen kauden päättänyttä loukkaantumista. Myös Lukon organisaatiossa ollaan tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen.

− Kyseessä on aika kokonaisvaltainen pelaaja. Äärettömän hyvä luistelemaan, hyvä liuku ja sopii meidän aktiiviseen ja luistelevaan pelitapaan. Sopii pirun hyvin joukkueeseen vahvana ja hyvänä luistelijana. Taitava käsistään eikä kaihda myöskään maalineduspelaamista ja useasti hakeutuukin maalin lähettyville. Kuitenkin kokoa ja voimaa löytyy eikä Hakulista helposti maalin edestä siirretä, toteaa urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

» Lähetä palautetta toimitukselle