Lukko lainasi lisää pelaajia Mestikseen – Kim Nieminen siirtyy vuokrasopimuksella Kiekko-Poikiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
22-vuotias Nieminen palaa Mestikseen toistaiseksi.
Kuva © Jenna Westerlund
Lukko lainasi myös hyökkääjä Kim Niemisen Mestikseen. 22-vuotias siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Kiekko-Poikien riveihin.

Lukossa kuluvalla kaudella 24 ottelua pelannut hyökkääjä Kim Nieminen siirtyy Mestikseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Niemisen uusi seura on JoKP.

Nieminen on tehnyt kuluvalla kaudella Liigassa tehot 1+1, minkä lisäksi hän iski kahdeksaan Lukon CHL-otteluun kaksi maalia. Liiga-urallaan myös Pelicansia ja Sportia edustaneen 22-vuotiaan vyölle on kertynyt yhteensä 67 Liiga-ottelua tehoin 3+5. Hän on pelannut myös Mestiksessä TUTOn ja Peliittojen riveissä.

Nieminen ei ole pelannut yli kahteen kuukauteen. Hyökkääjän viimeisin ottelu nähtiin 12. joulukuuta CHL:n puolivälierissä Dynamo Pardubicea vastaan. Hän kärsi vuodenvaihteen tienoilla loukkaantumisen, mikä piti hänet sivuissa kaukaloista noin kuukauden ajan.

Lukolla on oikeus kutsua Nieminen takaisin Raumalle tarpeen mukaan siirtorajan umpeutumisenkin jälkeen. Takaisin kutsumisen jälkeen hän ei saisi enää palata Mestikseen kuluvalla kaudella. Raumalaisryhmästä Mestiksessä lainasopimuksella pelaavat myös Oliver Suni ja Onni Korkka.

Niemisen uusi seura taistelee Mestiksessä suorasta pudotuspelipaikasta. JoKP on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena.

» Lähetä palautetta toimitukselle