Lukko lähtee nuorella ja rikkonaisella kokoonpanolla RB Münchenin kimppuun

CHL / Uutinen
Michael Haga palaa Lukon kokoonpanoon.
Kuva © Samuli Huikuri
Rauman Lukko starttaa CHL:n puolivälierät kotiottelulla RB Müncheniä vastaan. Lukko pelasi ainoastaan yhden ottelun edellisellä kierroksella HC Bolzanoa vastaan, mutta eteni kabinettipäätöksellä jatkoon.

Lukon kokoonpanotilanne ei näytä paranemisen merkkejä. Koronan vuoksi sivussa on 12 pelaajaa, minkä lisäksi Kristián Pospíšilin pelaajasopimus purettiin ja Sebastian Repo jätti lauantain liigaottelun kesken. Lainapelaajista Roope Laavainen pelaa vielä Lukon riveissä illan ottelussa.

Lukko eteni kabinettipäätöksellä CHL:n puolivälieriin, sillä koronan vuoksi joukkueen toista kohtaamista HC Bolzanoa vastaan ei voitu pelata. Koronaviruksen vuoksi sivussa on edelleen lukuisia pelaajia, mikä avaa näytönpaikkoja nuorille pelaajille. 

Juha Pukkila ja Valtteri Lindroos tekevät debyyttinsä Lukon edustusjoukkueessa ja Noel Pietilä sekä Michael Haga palaavat kokoonpanoon. Illan ottelussa on mukana tukku nuoria pelaajia, sillä kolmannen ja neljännen hyökkäysketjun keski-ikä on ainoastaan hieman reilut 19 vuotta.

Rauman Lukon kokoonpano ensimmäiseen puolivälierään

1:
Michael Haga – Julius Mattila – Niklas Ylitalo

Samuli Piipponen – Vili Saarijärvi

2:
Scott Pooley – Arttu Ilomäki – Linus Nyman

Ondřej Slováček – Roope Laavainen

3:
Jeremi Tammela – Miro Markkula – Lenni Hämäläinen

Matthew Abt – Vili Laitinen

4:
Jasse Mäkäräinen – Juha Pukkila – Valtteri Lindroos

Noel Pietilä, Kalle Ervasti

Maalissa:
Artyom Zagidulin (Lassi Lehtinen)

» Lähetä palautetta toimitukselle