Lukko jysäytti valmentajamarkkinoilla – TPS:ää pelastamaan lähtenyt Marko Virtanen jatkaa Pekka Virran työtä ensi kauden jälkeen

LIIGA / Uutinen
Marko Virtanen jatkaa valmentajauraansa länsirannikolla.
Kuva © Timo Savela
Lukossa puhaltavat muutoksen tuulet ensi kauden jälkeen, jolloin Marko Virtanen astuu Pekka Virran saappaisiin.

Rauman Lukko on tiedottanut, että TPS:n päävalmentajaksi kesken tämän kauden siirtynyt Marko Virtanen on seuran uusi päävalmentaja kaudesta 2021–22 alkaen. Tätä ennen Virtanen luotsaa Lukon A-nuorten joukkuetta ensi kaudella.

Samalla Lukko ilmoitti, että nykyinen päävalmentaja Pekka Virta jatkaa tehtävässään vielä ensi kauden.

– Koen tämän aina luottamuksen osoituksena, kun seura haluaa tarjota mahdollisuuden. Organisaatiossa on tällä hetkellä erinomainen henki ja olosuhteet hyvät, jotka antavat hyvät edellytykset positiivisen ilmapiirin luontiin, Virta kommentoi Lukon tiedotteessa.

Virtasen sopimus Lukon edustusjoukkueen päävalmentajana kattaa myös kauden 2022–23. Aiemmin Virtanen on TPS:n lisäksi valmentanut Liigassa JYPiä vuosina 2013–18.

– Virtasen sopimusrakenne on juuri sitä mitä halusimme. Saamme miehen taloon sisälle ja samalla meillä on valtakunnan kovin A-nuorten valmentaja, kommentoi Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt.

– Siirtyminen kauden jälkeen liigajoukkueemme vastuuvalmentajaksi käy näin suunnitellusti ja aloittaminen on täten mutkatonta. Virtanen on tehnyt vuosikaudet tasaisen kovaa jälkeä Jyväskylässä ja sitä samaa odotamme täälläkin, Sahlstedt jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle