Lukko julkaisi lisää tärkeitä jatkosopimuksia – maalitykki Repo sekä Zagidulin jatkavat Raumalla

LIIGA / Uutinen
Sebastian Repo iski 21 maalia runkosarjassa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Lukko solmi tärkeät jatkosopimukset, kun Sebastian Repo ja maalivahti Artjom Zagidulin jatkavat Raumalla myös ensi kaudella.

Sebastian Repo ja Artjom Zagidulin ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen Rauman Lukon kanssa. Sopimuksissa olleet ulkomaanoptiot estivät sopimusten julkaisun ennen toukokuun alkua.

Repo kärsi kuluneella kaudella loukkaantumisista, mutta siitä huolimatta 40 otteluun syntyi 21 maalia ja yhdeksän syöttöpistettä. Hyökkääjä on ollut tärkeä palanen joukkuetta aina joulukuusta 2019 lähtien, jolloin hän siirtyi Raumalle.

Sopimustarjouksia tuli muualtakin, mutta hyökkääjä päätti pysyä Raumalla.

– Tosi hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Tänne oli kiva ja helppo tulla takaisin: tuttu organisaatio ja huipputyyppejä ympärillä. Raumasta on tullut itselleni koti, Repo kertoo Lukon tiedotteessa.

– Oli selvää, että tässä maailmantilanteessa ajatus KHL:stä ei tuntunut hyvältä. Tulevaisuus näyttää, mikä tulee olemaan lähivuosina tilanne kansainvälisessä jääkiekossa ylipäätään. Isompiin kaukaloihin on tietysti yhä iso palo ja nuoriahan tässä vielä ollaan.

Zagidulin saapui kesken viime kauden Raumalle, kun Lukon maalivahtitilanne näytti loukkaantumisten vuoksi heikolta. Venäläisvahti lunasti paikkansa ja odotukset. Hän kantoi suuren torjuntavastuun loppukauden ajan.

– Täällä minulla on mahdollisuus kehittyä urallani ja siihen Lukko tarjoaa hyvät puitteet. Viime kausi oli vaikea, mutta mielenkiintoinen ja hyvin erilainen kuin yksikään aiempi urallani. Olen todella tyytyväinen, kun saan pelata täällä ensi kaudellakin, Zagidulin kertaa.

– Artjom harjoittelee koko kesän meidän kanssamme ja isona tavoitteena on saada hänen fysiikkansa kovemmalle tasolle. Uskomme, että Zagidulin pystyy olemaan ensi kaudella jopa mennyttä kautta parempi ja silloin puhutaan kyllä huippuluokan maalivahtipelistä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle