Lukko jatkoi puolustuksensa vahvistamista - raamikas Nemecek siirtyy Raumalle

LIIGA / Uutinen
Nemecek edusti TPS:ää kaudella kaudella 2014-2015.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Lukko on tehnyt sopimuksen tšekkipuolustaja David Nemecekin kanssa.

David Nemecek siirtyy Lukon riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella, johon sisältyvä optio on seuran. 

− Davidilla oli halu tulla Suomeen ja Lukkoon. Hän oli seurannut miten Raumalla nuoret pelaajat menivät viime kaudella eteenpäin. Pelaaja todella kovasti halusi tulla meille ja uskoo, että pystyy Lukossa kehittymään, kertoi Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt.

− Lisäksi mies saapuu Raumalle jo maanantaina ja haluaa harjoitella joukkueen mukana koko kesän. Se on loistava lähtökohta ja tässä on paljon hyviä elementtejä ilmassa.

Isokokoinen (194 cm/95 kg) Nemecek on pelannut kolme edelliskautta Tšekin pääsarjassa. Päättyneellä kaudella 23-vuotias puolustaja edusti MK Mlada Boleslavia. Hän keräsi 46 ottelussa tehot 3+3.

Nemecek on kiekkoillut Suomessakin aiemmin: hän oli voittamassa kaudella 2014-2015 A-nuorten Suomen mestaruutta TPS:n miehistössä. Tuolla kaudella hän sai vyölleen myös neljä liigaottelua.

Vasemmalta laukova puolustaja on pelannut urallaan yhdet alle 18-vuotiaiden ja kahdet alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut. Kaudella 2017-2018 hän teki myös debyyttinsä Tšekin A-maajoukkueessa.

− Halusin ottaa seuraavan askeleen urallani ja Lukko tuntui oikealta valinnalta. Pääsin pelaamaan muutaman ottelun liigaa ja jäin silloin ajattelemaan, että jonain päivänä olisi hienoa palata takaisin. No nyt se päivä on tässä. Olen innoissani päästessäni pelaamaan Lukon puolesta. Uskon, että Lukossa kehityn paremmaksi pelaajaksi, Nemecek totesi.

Nemecek on toinen vähän ajan sisään raumalaisryhmään liittynyt puolustaja. Torstaina Lukko tiedotti hankkineensa ruotsalaispuolustaja Robin Pressin riveihinsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle