Loukkaantumisista kärsivä Vaasan Sport vahvisti puolustustaan Tyler Nannella

LIIGA / Uutinen
Vaasan Sportin rivit ovat harventuneet viime peleissä. Seura reagoi niihin hankkimalla puolustukseensa Tyler Nannen.
Vaasan Sport hankki puolustukseensa yhdysvaltalaisen Tyler Nannen.

Vaasan Sport on tehnyt loppukauden pituisen sopimuksen 25-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustajan Tyler Nannen kanssa. Nanne siirtyy Vaasaan ICEHL:ssä pelanneesta Bratislava Capitalsin joukkueesta. Seuran riveistä Liigaan on saapunut jo ennestään kolme pelaajaa. Seura päätti jättää kautensa kesken traagisten kuolemantapausten seurauksena.

– Jouduimme reagoimaan loukkaantumisiin, sillä pakkiosastomme on kovilla tällä hetkellä. Nanne on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka sopii tyyppinä meidän joukkueeseemme. Hän on pelannut jo alkukauden Euroopassa, joten isompi kaukalo on tuttu ja hänet saadaan nopealla aikataululla mukaan joukkueen toimintaan, toteaa Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä tiedoitteessa.

Nanne ehti pelata Bratislavassa 14 ottelua, joissa puolustaja teki kuusi tehopistettä. Edellinen kausi sujui yhdysvaltalaisella pääsääntöisesti ECHL:ssä South Carolina Stingraysin riveissä, mutta puolustajalle kertyi myös kaksi ottelua AHL:n puolella Hershey Bearsissa. Puolustajalta löytyy myös varaus NHL:ään. Nanne varattiin New York Rangersiin vuoden 2014 varaustilaisuudessa viidennellä kierroksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle