Loukkaantuminen päätti konkarihyökkääjä Vahalahden uran - "Oikeassa kohtaa täytyy osata antaa myös periksi"

LIIGA / Uutinen
Vahalahden pelaajaura on ohi.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Loukkaantumisen vuoksi alkukauden pelaamatta ollut Lukko-hyökkääjä Ville Vahalahti joutuu lopettamaan pelaajauransa.

Lukko-hyökkääjä Ville Vahalahti lopettaa pelaajauransa. 41-vuotias hyökkääjä sai keväällä käsivamman, jonka vuoksi hän on ollut myös koko alkukauden pelaamatta. Hän on kuntouttanut kättään, mutta pelikuntoon se ei enää kuntoudu.

− Nyt tuli vastaan se päivä, jolloin on aika laittaa luistimet lopullisesti naulaan. Peliuran jatkuminen oli totta kai edelleen haaveena, mutta oikeassa kohtaa täytyy osata antaa myös periksi, Vahalahti kommentoi.

− Varmuutta ei ole, mutta saan käteni ehkä kovalla kuntoutuksella vielä sellaiseen toimintakuntoon, että sillä voisi tulevaisuudessa elää normaalia arkielämää. Ammattijääkiekkoilijan uraan siitä ei kuitenkaan enää ole.

TPS-kasvatti pelasi liigaurallaan yhteensä 1084 runkosarja ja-pudotuspeliottelua TPS:n ja Lukon riveissä ja iski niissä tehot 287+461=748. Uralle mahtui myös yksi kausi Ruotsissa Linköpingin joukkueessa. Vahalahti esiintyi myös kertaalleen MM-kisoissa keväällä 2009.

− Kaikki on aikanaan lähtenyt pienenä poikana Paraisilla ParSportissa ja sieltä olen päässyt mukaan Turun Palloseuraan. He ovat mahdollistaneet ammattilaisurani alkamisen ja heidän kanssaan olen päässyt nauttimaan hienoista hetkistä, Vahalahti kertoi.

− Rauman Lukko ja tämä kaupunki ovat tarjonneet minulle sekä perheelleni kodin ja paikan, jossa olen saanut jatkaa pienen pojan unelman toteuttamista hyvässä organisaatiossa. Olen erittäin kiitollinen molemmille seuroille yhteisistä vuosista.

Vahalahden uraa juhlistetaan 16.2.2019 järjestettävällä juhlaottelulla. Kamppailussa kohtaavat Lukko ja TPS.

» Lähetä palautetta toimitukselle