Likainen temppu ravintolassa toi pelikiellon FPS:n Martinille − "Ei perusteltavissa huumorina"

MESTIS / Uutinen
Likaiset astiat väärässä paikassa johtivat pelikieltoon.
Kuva © Timo Savela
FPS-puolustaja Bryce Martin on langetettu yhden ottelun pelikielto. Rangaistus ei kuitenkaan tullut pelitapahtumien, vaan ottelun jälkeisen ruokailun seurauksena.

Mestiksen kurinpitoryhmä langetti FPS-puolustaja Bryce Martinille yhden ottelun pelikiellon sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan.

Kurinpitopäätöksessä kerrotun selvityksen mukaan Martin oli ottelun jälkeisen ruokailutilaisuuden päätteeksi vienyt käyttämänsä astiat samassa tilassa ruokailleen ottelun tuomariston pöytään, jättänyt ne siihen ja esittänyt ironiseksi tulkittavan kommentin. 

Kurinpitoryhmän näkemyksen mukaan Martinin toiminta oli epäasiallista ja poikkeavaa siitä, kuinka tuomareita kohtaan tulee kaikissa tilanteissa käyttäytyä. Se ei ollut kurinpitoryhmän mukaan myöskään perusteltavissa huumoriksi. Tämän vuoksi siitä tuli määrätä rangaistus.

Samaisessa keskiviikon Kiekko-Vantaa-FPS-ottelussa tapahtui myös kaukalon puolellakin. FPS-hyökkääjä Samuel Zahradnik ja K-Vantaan puolustaja Matias Lentämäki saivat pelikieltoa tappelunsa seurauksena. Zahradnikille tuomittiin yhden ottelun pelikielto, kun taas Lentämäelle kakkua tuli kahden ottelun verran. Lentämäen kohdalla tuomiota korottavana tekijänä pidettiin hänen tekemäänsä tappelun jälkeistä tuuletuselettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle