Liigasta tuttu Ville Kolppanen Jokerien maalille loppukauden mittaisella sopimuksella

MESTIS / Uutinen
Kolppanen nähtiin Suomessa viimeksi kaudella 2020–21.
Kuva © Samuli Huikuri
Jokerit hankki lisävahvistusta maalivahtiosastolleen, kun 31-vuotias Ville Kolppanen siirtyy seuraan loppukauden mittaisella sopimuksella.

Maalivahti Ville Kolppanen siirtyy Jokereihin loppukauden mittaisella sopimuksella. Kolppasen sopimuksessa on molemminpuolinen optio myös ensi kaudesta.

31-vuotias Kolppanen on torjunut urallaan 99 ottelua Liigassa, jossa vaasalaislähtöinen vahti on edustanut vain Ilvestä. Kolppanen torjui Suomessa viimeksi kaudella 2020–21, juurikin Ilveksen ja sen Mestis-yhteistyöseura KOOVEEn paidassa.

Viime kaudella Kolppanen torjui Saksan DEL2-liigan Lausitzer Füchsen paidassa 25 ottelua torjuntaprosentilla 92,60.

Kolppasen hankinta nähtiin jokerileirissä ajankohtaiseksi, kun seuran maalilla kuusi ottelua kaudella torjunut Henri Risikko loukkaantui.

– Kolppanen tuo maalivahtiosastollemme laatua ja leveyttä, jonka lisääminen tuli ajankohtaiseksi Henri Risikon loukkaantumisen jälkeen. Kolppasen kanssa käytyjen keskustelujen yhteydessä kävi selväksi, että hän on tulossa projektiimme mukaan suurella innolla ja todella motivoituneena, kertoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

– On tosi hieno fiilis olla mukana Jokereiden kaltaisessa seurassa ja saada tällainen mahdollisuus. Haluan olla auttamassa nuoria pelaajia ja tietysti tärkeimpänä joukkuetta voittamaan. Oma ura on siinä pisteessä, että paljon on vielä näytettävää. Tämä koko paketti on niin makea, että olo on nyt kuin pikkupojalla, Kolppanen sanoo Jokerien tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle