Liigan uusi strategia tähtää Suomen vaikuttavimpaan urheiluelämykseen − tavoitteena olla kehittyvän pelaajan ykkösvaihtoehto

LIIGA / Uutinen
Riku Kallioniemi on Liigan väistyvä toimitusjohtaja.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Tuore strategia kantaa vuoteen 2025 saakka. Liigan visiona on olla kasvava ja arvostettu ammattiurheilun edelläkävijä.

Liiga kertoo julkaisemassaan strategiassa, että sen missiona on luoda Suomen vaikuttavin urheiluelämys. Mission tueksi listattiin neljä arvoa, joiden pohjalta Liiga toimii: yhteisöllisyys, rohkeus, vastuullisuus ja perinteiden kunnioitus.

Kohti vuotta 2025 etenevällä strategiallaan Liiga tavoittelee asemaa kasvavana ja arvostettuna ammattiurheilun edelläkävijänä. Tätä visiota edesauttamaan Liiga listasi seuraavat asiat:

Yhteisöllinen

Liiga ilmoittaa tavoitteekseen olla Suomen merkityksellisin yhteisö. Se haluaa myös olla Suomen seuratuin urheillusarja, jolla on suurin kannattajayhteisö ja kehittyvä fanikulttuuri.

Huippusarja

Strategiassa mainitaan tavoitteena tehdä pelituotteesta tulevaisuudessa entistä kiinnostavampi ja viihdyttävämpi. Liiga haluaa olla kehittyvän pelaajan ykkösvaihtoehto ja paras portti NHL:ään.

Vastuullinen vaikuttaja

Pelaajaturvallisuus nousi isona teemana Liigan strategiassa esiin niin työntekijätyytyväisyyden kuin työnantajamielikuvan tiimoilta. Liiga haluaa olla myös mukana kestävässä kehityksessä ja vaikuttaa valtakunnallisesti areenaratkaisuihin.

Kannattava ja kasvava

Liiga haluaa organisaationa olla uudistushaluinen, ammattimainen ja tehokas luomalla uusia liiketoimintamalleja ja tehostamalla toimintaa digitalisaation avulla. Liiga tähtää yhteistöiden tiivistämiseen niin markkinoinnissa kuin kumppanuuksissa ja hankinnoissakin myös kansainvälisesti.

Lisäksi Liiga listasi strategiassaan useita erilaisia muutosvoimia, jotka ohjaavat toimintaa, sekä strategisia tavoitteita ja kehitysohjelmia.

» Lähetä palautetta toimitukselle