Liigan toimitusjohtaja vaihtuu − Kati Kivimäki jättää tehtävänsä

LIIGA / Uutinen
Kivimäki ei jatka Liigan johdossa.
Kuva © Mikael Mäntymäki / Liiga
Tammikuussa 2022 toimitusjohtajaksi valitun Kivimäen seuraaja on KooKoon hallituksen puheenjohtaja Mikko Pulkkinen.

Liiga tiedotti keskiviikkona, että toimitusjohtaja Kati Kivimäki jättää tehtävänsä ja hänet korvaa KooKoon hallituksen puheenjohtaja ja Liigan hallituksen jäsen Mikko Pulkkinen. Kivimäki ehti olla työssään toimitusjohtajana alle vuoden.

− Vuosi on ollut hieno ja monella tapaa menestyksekäs. Saimme paljon isoja asioita aikaan, ja Liigan kilpailutuotteen osaltahan kausi on ollut suorastaan huikaiseva. Siksi tuntemukset ovat kieltämättä hiukan ristiriitaiset. Uskon vakaasti työhön, jonka yhdessä aloitimme, mutta samaan aikaan koen, että Liigan toimitusjohtajan on sittenkin parempi tulla syvemmältä lajin piiristä, Kivimäki sanoo tiedotteessa.

Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltusen mukaan Kivimäen lähtö on pettymys. Kivimäki ehti olla toimitusjohtajana yhden kauden.

− Ymmärrän kuitenkin ratkaisun. Meidän onneksemme Mikko oli vapaa aiemmasta työstään siirtymään Liigan johtoon. Saamme hänestä erinomaisen, kokeneen ja ihmisläheisen johtajan, joka tuntee jääkiekkoilun tarkasti sekä lajin että liiketoiminnan näkökulmasta, Hiltunen toteaa.

Pulkkinen aloittaa pestissään Liigan toimitusjohtaja virallisesti 8. toukokuuta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle