Liigan pudotuspelipäivät julki − Nokia-areenan varaustilanne voi aiheuttaa erikoisuuksia semifinaaleihin

LIIGA / Uutinen
Tampereella ei pystytä pelaamaan maalis-huhtikuun vaihteessa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Liigan pudotuspeliohjelman runko on julkaistu. Kauden huipentuma alkaa 13. maaliskuuta.

Liigan runkosarjan päätöskierros pelataan lauantaina 11. maaliskuuta, ja pudotuspelit käynnistyvät kaksi päivää myöhemmin. Pudotuspelien ensimmäistä kierrosta pelataan myös 14. ja 16. maaliskuuta, minkä jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta on selvillä. 

Puolivälierät käynnistyvät 17. maaliskuuta runkosarjassa sijalla 3−6 olleiden osalta. Runkosarjan kaksi parasta sekä 1. kierrokselta jatkoon selvinneet joukkueet aloittavat puolivälieränsä 18. maaliskuuta. Semifinaaleihin selvinneet joukkueet ovat selvillä viimeistään 29. maaliskuuta.

Semifinaaleille on varattu päivät 31. maaliskuuta alkaen päättyen aina 16. huhtikuuta asti. Ilveksen ja Tapparan mahdollinen mukanaolo aiheuttaa muutoksia pudotuspeliohjelmaan, sillä Antti Tuisku konsertoi Tampereella 31.3. ja 1.4. sekä Andrea Bocelli 4.4., ja näiden tapahtumien välissäkin Nokia-areena ei ole jääkiekkokäytössä.

Mikäli tamperelaisjoukkueet ovat semifinaaleissa vastakkain, heidän ottelusarjansa pelataan 5. huhtikuuta alkaen ja päättyen 16. huhtikuuta. Mikäli tamperelaisjoukkueet saavat vastaansa semifinaaleissa jonkun muun joukkueen, ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua pelataan toisen joukkueen kotikentällä.

Finaalit aloitetaan 18. huhtikuuta, ja Suomen mestari on selvillä viimeistään 2. toukokuuta.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle