Liigan peliaikakuningas Salo loppukaudeksi SHL:ään - "Kokonaisuudessa paras ratkaisu meille sekä pelaajalle"

LIIGA / Uutinen
Salo on ollut SaiPan tehokkain puolustaja kuluvalla kaudella.
Kuva © Saana Hakala
SaiPa-puolustaja Robin Salo siirtyy loppukaudeksi vuokrasopimuksella Örebrohon.

Robin Salo siirtyy SaiPasta loppukauden mittaisella vuokrasopimuksella SHL-joukkue Örebrohon, jossa hän jatkaa pelejään myös tulevalla kaudella.

Salo on pelannut tällä kaudella vahvan kauden Liigassa. 21-vuotias puolustaja iski 46 ottelussa tehot 8+13. Hän on pelannut tällä kaudella myös eniten kaikista liigapelaajista kellottamalla keskimääräiseksi jääajakseen 23.28. Salo teki myös vastikään maajoukkuedebyyttinsä.

− Robinin kanssa keskustelimme hyvässä hengessä jatkosta SaiPassa. Kun varmistui, että tie vie muualle, tämä ratkaisu oli kokonaisuudessaan paras sekä meille että pelaajalle. Hieno tarina ja Robin otti isoja steppejä urallaan kahden SaiPa-kauden aikana. Viimeisimpänä tietysti valinta Leijoniin Ruotsin EHT-turnaukseen, totesi SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan Salosta luopuminen oli harmillista, mutta taloudellisesti tarpeellista.

− Kun kautemme ei ole edennyt kaukalossa tavoitteiden mukaisesti, näkyy se väistämättä myös tuloissamme. Örebro halusi Salon tosissaan, joten pystymme tällä vuokrasopimuksella paikkaamaan talouttamme ja saamme sitä kautta paremman pohjan tulevan kauden rakentamiseen. Lähtökohtaisesti keskustelemme muiden seurojen kanssa ainoastaan pelaajista, jotka eivät jatka tulevalla kaudella meidän riveissä, Markkanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle