Liigan palkittu tehopuolustaja Caito siirtyy SHL:ään

LIIGA / Uutinen
Caito suuntaa seuraavaksi Ruotsiin.
Kuva © Jarno Hietanen
Liigan viime kauden parhaana puolustajana palkittu Matt Caito jatkaa uraansa SHL:ssä.

KooKoon alakerrassa viime kauden luutinut Matt Caito teki sopimuksen SHL-joukkue Leksandsin kanssa. Yhdysvaltalaispuolustajan sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

− Olen erittäin onnellinen päästessäni Leksandsiin ja Ruotsiin. Henrik Haukeland kertoi minulle paljon Leksandsista ja sen kannattajista. Tiedän, että Leksand on loistava paikka ja fanit seuraavat joukkuetta tiiviisti. SHL on kova sarja ja se tulee olemaan hieno haaste itselleni, Caito kommentoi.

Caito siirtyi viime kaudeksi Liigaan EBEL-liigan Graz99ersista. 26-vuotias puolustaja pelasi KooKoossa tykkikauden, sillä hän oli sarjan tehokkain puolustaja iskemällä 59 ottelussa tehot 8+35=43. Kauden päätteeksi hänet valittiin tähdistökentälliseen ja palkittiin sarjan parhaana puolustajana.

− Saamme hyökkäävän pelaajan, joka pystyy hallitsemaan kiekollista peliämme. Hänellä on hyvä pelinkäsitys, loistava ykkössyöttö ja hän on uhka ylivoimapeliin. Matt on myös hyvässä iässä ja kehittyy voimakkaasti. Hienoa, että hän uskoo toimintatapoihimme ja siihen, että pystymme auttamaan häntä urallaan eteenpäin, kertoi Leksandsin GM Thomas Johansson.

» Lähetä palautetta toimitukselle