Liigan kurinpitodelegaatio ei langettanut pelikieltoja keskiviikon kierrokselta

LIIGA / Uutinen
Hugo Gallet ei saanut pelikieltoa keskiviikkoisesta taklauksestaan Pelicansin Elias Viléniin.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Liigan kurinpitodelegaatio on julkaissut kurinpitopäätökset KalPan Hugo Gallet'n, Lukon Matthew Abtin ja HIFK:n Julius Nättisen käsittelyistä. Yksikään kurinpitokäsittelyistä ei johtanut pelikieltoon.

Liigan kurinpitodelegaatio on julkaissut kolme kurinpitopäätöstä keskiviikon puolivälieräotteluista. Lukon ja HIFK:n välinen ottelu tuotti kaksi kurinpitokäsittelyä, kun Matthew Abtin ja Julius Nättisen tilanteet etenivät käsittelyyn.

Abt taklasi toisen erän alussa HIFK-hyökkääjä Iiro Pakarista, mutta kurinpitodelegaatio ei nähnyt pelikieltoa tarpeelliseksi tilanteesta. Nättinen puolestaan joutui kurinpitokäsittelyyn kolmannen erän taklauksestaan juurikin Abtiin. Myöskin Abtin tavoin, Nättiselle ei annettu pelikieltoa tilanteesta.

Keskiviikon otteluiden kenties puhuttavin tilanne nähtiin kuitenkin Kuopiossa, kun KalPan puolustaja Hugo Gallet taklasi Pelicans-hyökkääjä Elias Viléniä toisessa erässä.

Gallet sai taklauksesta 5+20 minuutin pelirangaistuksen, mutta kurinpitodelegaatio ei nähnyt pelikieltoa tarpeellisena. Kurinpitodelegaatio korosti päätöksessään taklattavan vastuuta.

Gallet'n kurinpitopäätöksen voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.

Abtin kurinpitopäätöksen voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.

Nättisen kurinpitopäätöksen voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.

» Lähetä palautetta toimitukselle