Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen

LIIGA / Uutinen
Pekko Pelikaanin Tallinnan-matka peruttiin koronan takia.
Kuva © Topi Lainio
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.

Pelicansin järjestämä Liiga goes to Tallinn -tapahtuma on peruttu koronapandemian takia. Neljättä kertaa järjestetty Tallinnassa järjestetty ottelutapahtuma olisi nähty Tallinnan Tondiraba Areenalla 30.1.2021.

Tällä kertaa tapahtumaan oli varmistettu Pelicansin ohella JYP, HIFK sekä Lukko.

Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen selittää tapahtuman peruuttamista koronapandemian aiheuttamalla epävarmuudella.

− Ratkaisu oli lopulta hyvin selvä tilanteen ollessa tämä, ettemme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa. Kyseessä on iso tapahtuma, joka vaatii paljon ennakkovalmisteluja ja -panostuksia, joten tässä vallitsevassa tilanteessa emme näe mitään muuta vastuullista vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma tämän kauden osalta.

Peruuntuneen tapahtuman ottelut pelataan 30.1.2021 Lahdessa sekä Raumalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös