Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen

LIIGA / Uutinen
Pekko Pelikaanin Tallinnan-matka peruttiin koronan takia.
Kuva © Topi Lainio
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.

Pelicansin järjestämä Liiga goes to Tallinn -tapahtuma on peruttu koronapandemian takia. Neljättä kertaa järjestetty Tallinnassa järjestetty ottelutapahtuma olisi nähty Tallinnan Tondiraba Areenalla 30.1.2021.

Tällä kertaa tapahtumaan oli varmistettu Pelicansin ohella JYP, HIFK sekä Lukko.

Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen selittää tapahtuman peruuttamista koronapandemian aiheuttamalla epävarmuudella.

− Ratkaisu oli lopulta hyvin selvä tilanteen ollessa tämä, ettemme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa. Kyseessä on iso tapahtuma, joka vaatii paljon ennakkovalmisteluja ja -panostuksia, joten tässä vallitsevassa tilanteessa emme näe mitään muuta vastuullista vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma tämän kauden osalta.

Peruuntuneen tapahtuman ottelut pelataan 30.1.2021 Lahdessa sekä Raumalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös