Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen

LIIGA / Uutinen
Pekko Pelikaanin Tallinnan-matka peruttiin koronan takia.
Kuva © Topi Lainio
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.

Pelicansin järjestämä Liiga goes to Tallinn -tapahtuma on peruttu koronapandemian takia. Neljättä kertaa järjestetty Tallinnassa järjestetty ottelutapahtuma olisi nähty Tallinnan Tondiraba Areenalla 30.1.2021.

Tällä kertaa tapahtumaan oli varmistettu Pelicansin ohella JYP, HIFK sekä Lukko.

Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen selittää tapahtuman peruuttamista koronapandemian aiheuttamalla epävarmuudella.

− Ratkaisu oli lopulta hyvin selvä tilanteen ollessa tämä, ettemme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa. Kyseessä on iso tapahtuma, joka vaatii paljon ennakkovalmisteluja ja -panostuksia, joten tässä vallitsevassa tilanteessa emme näe mitään muuta vastuullista vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma tämän kauden osalta.

Peruuntuneen tapahtuman ottelut pelataan 30.1.2021 Lahdessa sekä Raumalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös