Liigakierros toi kurinpidolle töitä − Salmelan, Lajusen ja Mäenalasen teot syyniin

LIIGA / Uutinen
Lajunen laittoi viikatteen töihin.
Kuva © Valtteri Vainio WWW.VALTTERIVAINIO.COM
Ilveksen Tuomas Salmela, TPS:n Ville Lajunen ja Kärppien Saku Mäenalanen joutuvat Liigan kurinpitodelegaation tarkasteluun teoistaan. Atte Ohtamaan tilanne ei johda jatkotoimiin.

Liigan viimeinen ottelukierros ennen maaottelutaukoa oli monella tapaa vivahdeikas. Seitsemän ottelua sisälsivät paljon tapahtumia, joista osa ei mennyt aivan sääntöjen mukaisesti.

Kurinpitodelegaatio ottaa käsittelyynsä Ilves-puolustaja Tuomas Salmelan, TPS-pakki Ville Lajusen ja Kärppien hyökkääjän Saku Mäenalasen lauantaikierroksen otteluissa tekemät teot mahdollisten pelikieltojen varalta. Kärppien Atte Ohtamaan taklaus KalPan Sami Tavernieriin ei aiheuta kurinpidollisia toimia.

Salmela taklasi Lukon Scott Pooleyta ottelun loppuhetkillä ja sai tempustaan 5+20 minuutin rangaistuksen. Pooley loukkaantui tilanteessa. Lajunen sen sijaan löi mailallaan voimakkaasti Tapparan Patrik Virtaa maalin edustalla pohkeille. Turkulaisten puolustaja ei saanut pelitilanteessa rangaistusta.

Kärppähyökkääjä Mäenalanen sai ottelussa KalPaa vastaan 5+20 minuutin rangaistuksen huitomisesta ja kurinpitodelegaatio tutkii myös hänen tapauksensa.

» Lähetä palautetta toimitukselle