Liigajumbo JYP ei ryhtynyt viime hetken tyhjennysmyyntiin – hurjassa maalivireessä olevalle Rooballe jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Robert Rooba jatkaa Jyväskylässä myös ensi kaudella.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com

Liigassa viimeistä sijaa tällä hetkellä miehittävä JYP on tiedottanut, että se jatkaa kauden loppuun nykyisellä pelaajistollaan. JYP kertoi tiedotteessaan, että se oli kuitenkin saanut kyselyjä pelaajistaan.

– Haluamme tällä ratkaisulla mahdollistaa paljon hyviä elämyksiä loppukaudeksi JYP-yhteisölle, seuran puheenjohtaja Jukka Seppänen kertoi.

– Tämä ratkaisu antaa meille myös hyvän mahdollisuuden kehittää peliämme sekä pelaajiamme niin loppukautta kuin tulevaakin kautta silmällä pitäen, Seppänen jatkoi.

Kuluvan kauden aikana JYP on kuitenkin jo luopunut sopimuspelaajistaan hyökkääjä Miska Siikosesta ja puolustaja Alex Lintuniemestä.

Samalla JYP tiedotti, että se on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen hyökkääjä Robert Rooban kanssa. Virolaispelaaja on tällä hetkellä yksi sarjan kuumimpia pelaajia ja hän on noussut maalipörssissä jo toiseksi 19 osumallaan.

– Rooban sopimus ensi kaudeksi JYPiin on merkittävä signaali luottamuksesta parempaan tulevaisuuteen, Seppänen kertoi jatkosopimuksesta.

Rooban jatkosopimuksen lisäksi JYP ilmoitti HIFK:sta lainalla olevan puolustajan Niko Seppälän jatkavan kauden loppuun Jyväskylässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle