Liiga-illan kokoonpanoissa vaihtelua – Lauantaina tärskyn saanut Santeri Hatakka puuttuu Ilvekseltä

LIIGA / Uutinen
Santeri Hatakka jäi edellisessä KalPa-kotiottelussa vierasjoukkueen puolustaja Mikael Seppälän rajun taklauksen kohteeksi ja jätti ottelun kesken.
Kuva © Samuli Huikuri
Tiistain Liiga-kierroksen kokoonpanoissa nähdään muutoksia loukkaantumisten ja maajoukkuetehtävien vuoksi. Kierros tarjoaa myös loukkaantumisista tervehtyneitä ja yhden debytantin.

Ilveksen puolustaja Santeri Hatakka joutui jättämään edellisen KalPa-kotiottelun kesken jäätyään KalPa-puolustaja Mikael Seppälän taklauksen runnomaksi. Ilveksen isännöidessä TPS:ää Hatakkaa ei nähdä kotijoukkueen kokoonpanossa. Hatakan tilanteesta ei ole tarkempaa tietoa.

Lisäksi Ilveksen puolustaja Jarkko Parikka ja TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi ovat maajoukkuetehtävien vuoksi sivussa joukkueidensa kokoonpanosta.

Viime viikolla HIFK isännöi HPK:ta ja illan kierroksella joukkueet kohtaavat jälleen Helsingissä. Ottelun kokoonpanoihin helsinkiläisseuran puolustuksen kakkospariin on merkitty Johan Motinin pariksi Joonas Lyytinen, joka oli joukkueiden edellisestä kohtaamisesta sivussa.

Leijonien EHT-turnaukseen mukana Ruotsiin ovat matkanneet HIFK-hyökkääjä Anton Lundell ja HPK-hyökkääjä Jere Innala.

SaiPan ja Kärppien välisen kauden kolmannen kohtaamisen kokoonpanoissa ei ole oululaisseuran puolelta radikaaleja muutoksia maajoukkueisiin valittujen pelaajien ulkopuolelta. 

Sen sijaan Roni Karvinen tekee Liiga-ensiesiintymisensä SaiPa-paidassa neljännessä ketjussa. Karvinen on pelannut urallaan aiemmin juniorisarjoja Kiekko-Vantaassa, Jokereissa ja SaiPassa. Santeri Virtasta ei nähdä maajoukkuekutsun vuoksi illan ottelussa lappeenrantalaisten kokoonpanossa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle