Liiga-finaalin kokoonpanot: Oskar Osala on sivussa – Kärppien kaikki hyökkäysketjut uusiksi

LIIGA / Uutinen
Oskar Osala on sivussa illan kamppailusta.
Toisen finaalin hävinnyt Kärpät on muuttanut kokoonpanojaan illan otteluun hyökkäysketjujen osalta merkittävästi. Kaikki ketjut menevät uusiksi ja isoksi palaksi hankittu Oskar Osala on kokonaan poissa kokoonpanosta. HPK luottaa yhtä muutosta lukuunottamatta tiistain kokoonpanoon.

Kotijoukkue Kärpät laittaa tänään kaikki hyökkäysketjunsa uusiksi. Välierien viimeisestä ottelusta asti yhdessä ollut ykkösketju Ville Leskinen, Nicklas Lasu sekä Radek Koblizek menee tänään uusiksi, kun uutena miehenä Koblizekin tilalle hyppää Aleksi Heponiemi. Heponiemen tilalla kakkosketjussa pelaa Jussi Jokinen.

– Leskinen on erinomaisessa vireessä, emmekä ole kokeilleet Heponiemeä vielä hänen rinnallaan. Haluamme nyt testata sen, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kommentoi Heponiemen siirtoa ykkösketjuun oululaiselle sanomalehti Kalevalle

Kolmosketju on myös mennyt täysin uusiksi Jokisen hypättyä kakkosketjuun ja Jari Sailion siirtyessä neloseen. Kolmosketjun muodostaa tänään Jasper Lindsten, Michal Kristof sekä ykkösestä siirtyvä Koblizek.

Nelosketjussa Oskar Osalan paikan ottaa Tino Metsävainio, jonka laidoilla nähdään Sailio sekä Sami Anttila. Osalan poissaoloa Manner ei avannut tarkemmin sanomalehti Kalevalle. Ylimääräisenä hyökkääjänä ollut Miska Humaloja putoaa myös kokoonpanosta ja tänään seitsemäntenä puolustajana nähdään Aleksi Mäkelä. Maalilla Kärpillä pelaa tuttuun tapaan Veini Vehviläinen.

Tiistaina sarjan tasoittanut HPK tekee kokoonpanoonsa ainoastaan yhden muutoksen, kun Henri Kanninen tulee nelosketjun laitaan Miro Ruokosen tilalle. Muuten hämeenlinnalaisten kentälliset ovat täsmälleen samat kuin toisessa finaaliottelussa. Maalilla jatkaa totutusti Emil Larmi.

» Lähetä palautetta toimitukselle