Lightning teki kolme kahdeksanvuotista jatkosopimusta avainpelaajilleen

NHL / Uutinen
Mihail Sergatšjov jatkaa pitkään Lightningissä.
Kuva © Al Bello
Tampa Bay Lightning kiinnitti runkopelaajiaan pitkäksi ajaksi, kun Mihail Sergatšov, Erik Černák ja Anthony Cirelli allekirjoittivat kahdeksanvuotiset sopimukset.

Mihail Sergatšov oli Montreal Canadiensin ykköskierroksen varaus, joka siirtyi Lightningiin kesällä 2017 vaihdossa Jonathan Drouiniin. Viiden Lightning-kauden aikana 358 ottelua pelannut puolustaja on tehnyt 36 maalia ja antanut 138 maaliin johtanutta syöttöä.

Erik Černák hankittiin Lightningiin vuonna 2017 Los Angeles Kingsistä. Hän on pelannut Lightningissa neljällä kaudella pisteiden vaihdellessa 12 ja 18 välillä. 

Anthony Cirelli on kolmikosta ainoa Lightningin oma varaus. Viime kaudella 43 tehopistettä tehnyt Cirelli on ollut samalla NHL:n arvostetuimpia puolustavia hyökkääjiä sijoittuen viime kaudella Selke-äänestyksen viidenneksi.

Kaikkien pelaajien nykyiset sopimukset jatkuvat vielä ensi kauden, joten uudet sopimukset vievät vuoteen 2031. Sergatšovin sopimuksen vuosittainen arvo on 8,5 miljoonaa dollaria, Cirellin 6,25 miljoonaa ja Černákin 5,2 miljoonaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle