Lightning palkitsi pudotuspelien yllätysnimen pitkällä sopimuksella

NHL / Uutinen
Nick Paul pelasi vahvan kevään finaalijoukkueen paidassa.
Kuva © Getty Images
Siirtotakarajalla Tampa Bay Lightningiin hankittu hyökkääjä solmi pitkän sopimuksen uuden seuransa kanssa.

Tampa Bay Lightning ilmoitti perjantaina tehneensä pitkän jatkosopimuksen seuraan keväällä siirtyneen Nick Paulin kanssa. Kanadalaishyökkääjä solmi Stanley Cup -finalistin kanssa peräti seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on runsaat 22 miljoonaa dollaria. Paulin, 27, vuosittainen keskiarvotienesti on näin 3,15 miljoonaa taalaa.

Paul pelasi aiemmin sopimuksensa viimeistä kautta ja hänestä olisi tullut rajoittamaton vapaa agentti heinäkuussa. Koko aiemman NHL-uransa Ottawa Senatorsin riveissä pelannut räväkkä hyökkääjä kaupattiin Floridaan maaliskuun siirtotakarajalla.

Hän pääsi Lightningin paidassa pelaamaan uransa ensimmäiset Stanley Cup -pelit ja oli joukkueensa suuria onnistujia pudotuspeleissä. Alempien ketjujen suoraviivainen rymistelijä iski pudotuspelitaistoissa tehot 5+4. Maaleista kaksi syntyi finaalivaiheessa Colorado Avalanchea vastaan.

− Hän ei ollut aiemmin päässyt pelaamaan NHL-pudotuspelejä, ja luullakseni se antoi hänelle mahdollisuuden näyttää, miten kova kilpailija hän on. Sen pelaamisen laatu jäi itselleni mieleen. Hän taisteli monen loukkaantumisen kanssa pitkän aikaa ja esiintyi silti korkealla tasolla Stanley Cupin finaalien loppuun saakka, Lightning-GM Julien Brisebois hehkutti Paulia jo finaalien jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle