Lession pelit HIFK:ssa pelattu ─ Toivonen paikkaamaan loukkaantunutta Engreniä

LIIGA / Uutinen
Lessio ehti urakoida HIFK-sotisovassa yhteensä 21 ottelun edestä.
HIFK ja kanadalaishyökkääjä Lucas Lessio ovat purkaneet sopimuksensa. Seura tiedotti myös maalivahti Hannu Toivosen hankinnasta ottelukohtaisella sopimuksella.

Yksivuotisella sopimuksella HIFK:n riveihin kesällä liittynyt Lucas Lessio, 25, ei jatka helsinkiläisjoukkueessa. HIFK tiedotti sopimuksen purusta Bättre Folk -yhteisölleen.

– Kiitämme Lucasta hänen työstään ja peleistään IFK:ssa. Lucas on ahkera ja työteliäs pelaaja ja jättää jäälle aina kaikkensa, mutta me emme löytäneet hänelle sopivaa roolia joukkueessa. Sopimuksen purkaminen oli molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu, toteaa HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

16 Liiga-ottelussaan Lessio viimeisteli tehot 6+5. Viidessä CHL-ottelussa laitahyökkääjä viimeisteli yhden maalin.

Lisäksi HIFK tiedotti hankkineensa maalivahti Hannu Toivosen paikkaamaan loukkaantunutta Atte Engreniä. Toivosen, 34, sopimus on ottelukohtainen. Engrenin arvioidaan olevan sivussa kaksi viikkoa.

Kokenut Toivonen on pelannut Liigaa aiemmin HPK:n, Ilveksen, SaiPan ja Sportin riveissä yhteensä 212 ottelussa. Viime kaudella Toivonen edusti EBEL-liigan Graz 99ersia ja Tanskan pääsarjan Odense Bulldogsia. Alkukauden 2018-19 Toivonen on ollut ilman sopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle