Lepistö palaa Jokerien puolustukseen − "Tuntee joukkueen ja sarjan kuin omat taskunsa"

KHL / Uutinen
Lepistö vahvistaa Jokereita loppukauden ajan.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerit saa takalinjoilleen tutun vahvistuksen, kun Sami Lepistö liittyy joukkueen vahvuuteen.

Sami Lepistö vahvistaa Jokereita loppukauden mittaisella sopimuksella. 36-vuotias puolustaja on ollut alkukauden vailla seuraa ja harjoitellut omatoimisesti sekä ryhmässä.

− Pitkään on ollut kovat pelihalut ja kiva on päästä takaisin hommiin. Uskoin, että Jokerit tekee liikkeitä, kun Mikko Lehtonen lähti joukkueesta, mutta en tiennyt, liittyvätkö ne minuun. Sitten Jarilta [GM Jari Kurri] tuli soitto ja innolla hyppään takaisin messiin, kertoi Lepistö.

Jokerien oma kasvatti kiekkoili helsinkiläisryhmässä kolme edelliskautta ja toimi myös joukkueen varakapteenina. Viime kaudella Lepistö iski 61 ottelussa tehot 8+17=25. Kaiken kaikkiaan hänellä on pelejä jokeripaidassa pelattuna 366 kappaletta.

Lepistö on pelannut KHL:ssä Jokerien lisäksi myös Salavat Julaev Ufassa, Lev Prahassa, Lokomotiv Jaroslavlissa sekä Avtomobilist Jekaterinburgissa.

− Olemme todella iloisia, että voimme toivottaa Lepistön takaisin riveihimme. Hän tuntee joukkueen ja sarjan kuin omat taskunsa ja sopeutuu varmasti nopeasti jälleen päivittäiseen tekemiseemme. Saamme takalinjoillemme hänen myötään aimo annoksen kiekollista huippuosaamista ja tärkeää kokemusta, Kurri kommentoi.

Lepistö tekee todennäköisesti paluun pelikentille 21.12. pelattavassa vierasottelussa Vitjaz Podolskia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle