Leo Komarov joutui jälleen siirtolistalle: Konkarihyökkääjälle komennus on jo kuluvan kauden kolmas

NHL / Uutinen
Kultaleijona Leo Komarovin kausi on ollut hankalahko.
Kuva © Getty Images
New York Islanders asetti Leo Komarovin jälleen siirtolistalle.

New York Islanders on asettanut hyökkääjä Leo Komarovin jälleen siirtolistalle. Kyseessä on peräti konkarihyökkääjän kolmas siirtolistakomennus kuluvalle vuodelle.

Mikä tahansa seura voi napata Komarovin korvauksetta riveihinsä seuraavan 24 tunnin ajan, mutta jos näin ei käy, voi Islanders siirtää Komarovin niin sanottuun taksiryhmäänsä vapaasti seuraavan kahden viikon ajan.

Komarovia on käytettävä vähintään 30 päivän välein siirtolistalla, jotta Islanders voi asettaa hänet taksiryhmään. Siirtolistalle asettamisten välillä Komarovia voi liikutella vapaasti varsinaisen kokoonpanon ja taksiryhmän välillä.

Kuten lukuisat siirtolistakomennukset antavat ymmärtää, on Komarovilla ollut vaikeuksia mahtua Islandersin pelaavaan kokoonpanoon. Idän divisioonan kärkijoukkueen 33 ottelusta Komarov on päässyt pelaamaan 16:ssa. Näissä otteluissa hän on summannut kaksi syöttöpistettä.

34-vuotiaan suomalaisen nelivuotista ja yhteensä 12 miljoonan dollarin arvoista sopimusta on tämän kauden jälkeen jäljellä vielä yksi vuosi.

» Lähetä palautetta toimitukselle