Leikkauksesta toipunut Kimmo Rautiainen liittyy TUTO:n maalivahtirinkiin − "Hän tulee haastamaan myös edustuksen maalivahtikaksikon peliajasta"

Muut Sarjat / Uutinen
Rautiainen oli LeKin tukipilareita menneellä kaudella.
Nuori maalivahti Kimmo Rautiainen liittyy TUTO:n A-nuorten joukkueeseen. Leikkauksesta toipuva vahti haastaa myös TUTO:n Mestis-joukkueen maalivahteja peliajasta.

TuTo tiedotti lauantaina, että maalivahti Kimmo Rautiainen, 21, liittyy seuran A-nuorten vahvuuteen. Hän on ollut alkukauden pelaamatta kesällä tehdyn leikkauksen takia. 

− Kun Rautiainen on täydessä iskussa vuodenvaihteen jälkeen, tulee hän haastamaan myös edustuksen maalivahtikaksikon peliajasta, TUTO:n urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoo tilanteesta.

Joukkue tarvitsi maalivahtivahvistusta, kun toinen maalivahti Waltteri Urpolahti on ollut kiireinen asepalveluksen vuoksi.

− Tavallaan Rautiainen ottaa nyt Urpolahdelle tarkoitetun roolin. Urpolahden tilannetta katsomme puolestaan uudelleen, kun varusmiespalvelus on päättynyt, sanoo Aittola.

Rautiainen on pelannut viisi viime kautta Tapparan organisaatiossa, mutta debyyttiä Liigassa ei ole tullut. A-nuorissa on tullut vastuuta ja viime kaudella tuli vahva kausi Mestiksessä LeKissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle