Leijonien valmennusryhmä on valmis − Pennaselle mestaruuksia tahkonneet apumiehet

MAAJOUKKUE / Uutinen
Jussi Tapola hyppää mukaan Antti Pennasen valmennusryhmään.
Jussi Tapola ja Mikko Manner ovat Pennasen apuvalmentajia tulevassa leijonavalmennuksessa.

Jussi Tapola ja Mikko Manner on nimetty tulevan Leijonien päävalmentajan Antti Pennasen valmennusryhmään apuvalmentajiksi. Kummallakin on aiempaa kokemusta A-maajoukkuevalmennuksesta. Lisäksi sekä Tapola että Manner ovat niittäneet menestystä liigakentillä. Tapola on voittanut neljä Suomen mestaruutta, Manner kolme. Manner toimii tälläkin hetkellä maajoukkueen valmennusryhmän apuvalmentajana.

− Meille oli Pennasen kanssa alusta asti selvää, minkälaista osaamista valmennukseen halutaan mukaan. Tämä nopeutti prosessia huomattavasti ja oli hienoa huomata, että kiinnostus oli molemminpuolista, kun asioista alettiin keskustelemaan. Kiitos myös valmentajien seuroille myönteisestä suhtautumisesta maajoukkuepesteihin, sanoo Leijonien GM Jere Lehtinen tiedotteessa.

Tällä kaudella Ilvestä valmentavalle Pennaselle tuttu mies, nykyinen tupsukorvien apuvalmentaja Lauri Merikivi on leijonavalmennuksessa mukana videovalmentajana Jukka Varmasen kanssa. Tapparan Aki Näykki valmentaa jatkossa Leijonien maalivahteja.

» Lähetä palautetta toimitukselle