Leijonakapteenista Jokerien kapteeni − Marko Anttilalle C-kirjain rintaan

KHL / Uutinen
Marko Anttila saa kapteenin vastuun myös seurajoukkueessa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Helsingin Jokerit nimesi sunnuntaina kapteenistonsa alkavalle kaudelle. Marko Anttila nousee kapteeniksi ja monivuotiset luottopelaajat Jesse Joensuu ja Brian O'Neill kantavat A-kirjaimia.

Jokerien kapteenisto torstaina alkavalle KHL-kaudella on valittu. Kapteeniksi nousee varakapteenin paikalta Marko Anttila, varakapteeneinaan Jesse Joensuu sekä Brian O'Neill. 

− Anttilalla on vahvat johtajaominaisuudet niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Hän antaa aina kaikkensa, oli kyse sitten harjoituksista tai peleistä, ja tekee töitä yhteisen hyvän eteen. Joukkueen menestys on hänelle tärkeintä, Jokerien GM Jari Kurri luonnehtii Anttilaa seuran tiedotteessa.

− On suuri kunnia saada olla Jokereiden kapteeni. Tehtävä tuo mukanaan vastuun, jota on hienoa kantaa ylpeydellä. Yritän olla oma itseni ja nauttia, kertoo puolestaan Anttila.

Kaikilla kolmella pelaajalla on useamman vuoden kokemus Jokereista. Joensuu on kuulunut kapteenistoon kolmena kautena aiemminkin, syksystä 2016 kevääseen 2019. O'Neilille kapteenistovalinta on ensimmäinen.

− Koko kapteenikolmikko koostuu pitkän linjan jokeripelaajista, jotka tuntevat seuran arvot ja joiden päivittäinen tekeminen on niin korkealla tasolla, että he ansaitsevat joukkueen luottamuksen, päävalmentaja Lauri Marjamäki summaa.

Kapteenistoon oli väkisinkin tulossa muutoksia, kun pitkäaikainen kapteeni Peter Regin ja kokenut Sami Lepistö eivät jatkaneet joukkueessa. Anttila on vasta Jokerien kolmas kapteeni KHL-ajalta, kun aiemmin C:tä ovat kantaneet vain Regin ja Niko Kapanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle