Legendaarisen Kiekko-Espoon uusi tuleminen etenee: päävalmentaja tulee II-divisioonasta

Suomi-sarja / Uutinen
Kiekko-Espoo pelaa ensi kaudella miesten Suomi-Sarjassa. Kuva on edesmenneen Espoo Bluesin kotiottelusta.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com

Kiekko-Espoon miesten edustusjoukkueen ensi kauden päävalmentaja on Jatkoajan tietojen mukaan Mikko Juutilainen. Joukkue pelaa Suomi-sarjassa.

Juutilainen, 36, vaihtaa Espooseen II-divisioonasta Sipoon Wolfista, jossa hän työskenteli valmennuspäällikkönä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Hän valmensi Wolfissa päävalmentajana kaksi kautta ja sitä ennen KJT Hockeyssa apuvalmentajana kaudella 2015–2016.

Entinen puolustaja edusti jääkiekkoilijana muun muassa Mestiksessä Kiekko-Vantaata ja Kajaanin Hokkia sekä Suomi-sarjassa HC Keski-Uusimaata. Aktiivipelaaminen päättyi vuonna 2016 Wolfissa III-divisioonassa.

Kiekko-Espoo on aiemmin tiedottanut, että seuran urheilutoimenjohtajaksi on pestattu entinen maajoukkuekeskushyökkääjä Kim Hirschovits. HIFK:n, Jokerien, Bluesin ja Kärppien entinen Liiga-tähti on käynyt kahden viime vuoden aikana läpi vakavia terveysongelmia, mutta pelasi vielä viime kaudella Espoo Unitedin kapteenina Mestistä 29 ottelua. Ne tuottivat kaksi maalia ja 19 maaliin johtanutta syöttöä, tehotilastolukema oli +7. Jatkoajan tietojen mukaan Hirschovits saattaa ensi kaudella pelata Kiekko-Espoon mukana Suomi-sarjaa.

Kiekko-Espoo on kulttimaineeseen noussut seurabrändi. Se pelasi miesten pääsarjassa vuosina 1992–1998, kunnes nimi vaihtui Espoo Bluesiksi. Alkuperäinen Kiekko-Espoo perustettiin vuonna 1984, nykyinen viime vuoden elokuussa. Suomen jääkiekkoliitto myönsi seuralle villin kortin miesten Suomi-sarjaan ensi kaudeksi.

Muokattu 19.6.2018 kello 15.30: Korjattu loppuun tieto villistä kortista. Alun perin tekstissä luki, että Kiekko-Espoo korvasi Suomi-sarjassa Mestikseen nousseen Tampereen Kooveen.

» Lähetä palautetta toimitukselle