Lauri Tukonen palaa TPS:ään koesopimuksella: "Vallitseva tilanne on herkullinen"

LIIGA / Uutinen
Lauri Tukonen esiintyi TPS-paidassa viimeksi syksyllä 2015.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
TPS on tehnyt viiden ottelun koesopimuksen Lauri Tukosen kanssa. Lukuisista loukkaantumisista urallaan kärsinyt hyökkääjä on ollut alkukauden ilman seuraa.

33-vuotiaalle Lauri Tukoselle pesti TPS:ään on uran toinen, sillä hyökkääjä pelasi TPS:ssä kausina 2014−16. Molemmilla kausilla Tukosen pelit jäivät vähiin, sillä kahden kauden aikana hän pelasi yhteensä 41 ottelua turkulaisjoukkueessa. Muutenkin Tukosen ura on ollut vammojen sävyttämä, sillä viimeksi hän pelasi vähintään 30 ottelua kaudella 2013−14 ja edellinen lähes täysi kausi on kymmenen vuoden takaa.

− Lauri on huippuammattilainen sanan varsinaisessa merkityksessä. Halusimme katsoa tämän vaihtoehdon, jossa kummallakin osapuolella on vain voitettavaa. Uskon, että hän pystyy auttamaan meitä pelillisesti tässä tilanteessa, kertoo HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

– On sanomattakin selvää, että tuntuu hienolta palata TPS-paitaan. Vallitseva tilanne on pelaajan näkökulmasta katsottuna herkullinen, sillä joukkueen tekeminen on ollut nousujohteista ja taistelu pudotuspeleihin pääsystä tiivistyy, Tukonen kommentoi.

Tukosen tilannetta arvioidaan uudelleen viiden ottelun eli kahden viikon jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle